Campanii noi

Scopul Asociației PANDA este realizarea de campanii care să contribuie la dezvoltarea României și a țărilor sărace din Africa din punct de vedere economic, social, educațional, medical, cultural, ecologic și turistic.

Proiectele în desfășurare ale Asociației Panda:

Fructele Copilariei

 Acestă campanie a pornit ca urmarea faptului că am observat efectele rapide, ale instituționalizării asupra organismului copiilor plasați în cămine.

Curat & Educat

Este un proiect care se adresează persoanelor instituționalizate (copii, persoane cu handicap și mame singure) care au nevoie de produse necesare asigurării unei igiene individuale de bază. Obiectivul nostru este să extindem această campanie la nivelul municipiului București și al județului Ilfov.

Vreau sa invat!

Este ajutorul la teme dat de voluntarii PANDA pentru copiii și adolescenții instituționalizați.

Zambet pentru Bunici

Echipa Panda ajută bunicii singuri, fără familie prezentă în viața lor, ajutăm persoanele pensionate pe caz de boală, persoanele cu probleme psihice și care au un venit mai mic de 1000 Ron.

AFRICA

În Africa ne dorim să dezvoltăm proiecte sustenabile prin care comunități întregi să beneficieze de sprijin pentru a avea apă potabilă, școli, spitale, earthship-uri și sprijin pentru a-și dezvolta o sursă proprie de venit (turism, agricultură etc).

DONEAZA

Contribuția ta este foarte importantă! Resursele financiare în fiecare campanie sunt foarte bine chibzuite și încercăm ca atunci când avem nevoie de servicii externalizate să le primim prin sponsorizări. Însă, pentru a ne duce la bun sfarșit toate campaniile avem nevoie și de resurse financiare.

La pas cu Panda

Este momentul de bucurie, compasiune și dragoste oferit copiilor și tinerilor fără familii. Sunt incluse activități, ca de exemplu: patinaj, plimbări prin parc, vizitat muzee, vizionare de piese de teatru sau desene animate, excursii etc. Astfel, aceștia simt căldura sufletească a echipei Panda, având totodată ocazia să socializeze cu alți copii, tineri și adulți.