Redirecționează 3.5%, nu te costă nimic să oferi un Zâmbet!

“Ştim prea bine că ceea ce facem nu este mai mult decât o picătură în ocean. Dar dacă picătura nu ar fi acolo, oceanului i-ar lipsi ceva.” – Maica Tereza

3.5% din impozitul salariului tău, poate părea puțin. Însă, pentru Asociația Panda este destul. Noi nu avem salariați sau alte cheltuieli mari pentru administrarea ONG-ului, astfel toți banii primiți ajung la persoanele pe care le sprijinim: oamenii cu venituri foarte mici, care nu trăiesc în condiții decente, copii abandonați, bătrâni, persoanele cu handicap și mame singure.

Pe declarațiile pe care le-am strâns în 2018, ne-au intrat 25.044 lei de la ANAF-urile din toată țara.

Tot ce trebuie să faci este să descărci formularul de mai jos, să îți completezi datele din CI, să bifezi categoria de venituri (salariu sau pensie) și să semnezi la Semnatură contribuabil. După aceea ne poți trimite declarația pe email la: panda@asociatiapanda.ro sau să trimiți declarația prin poștă (plic recomandat sau cu confirmare de primire) la ANAF-ul din județul / sectorul de unde ai domiciliul. Data limită de trimitere a declarațiilor către ANAF este 25 mai 2021.

Cod de identificare fiscală a entității nonprofit/unității de cult: 35636940

Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: ASOCIAȚIA PANDA

Cont bancar (IBAN): RO85BTRLRONCRT0331266901